Web Analytics Made Easy - Statcounter

در تازه‌ترین تحقیقات علمی که توسط دانشمندان چینی انجام شده است مشخص شد مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ احتمال ابتلا به حملات قلبی و مغزی را به طور جدی کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیر تخم مرغ در سلامت قلب 

طبق آمار‌های رسمی سازمان جهانی بهداشت هر ساله بیش از ۱۷ میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی جان خود را از دست می‌دهند، به همین دلیل بسیاری از پژوهشگران همیشه به دنبال بهترین راه حل‌ها و مفید‌ترین مواد غذایی برای دوری از بیماری‌های قلبی هستند.

در تازه‌ترین تحقیقات علمی که توسط دانشمندان چینی انجام شده است مشخص شد مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ احتمال ابتلا به حملات قلبی و مغزی را به طور جدی کاهش می‌دهد.

نتایج این تحقیقات که بر روی ۵۰۰ هزار نفر طی ۹ سال انجام شده است نشان می‌دهد مصرف یک تخم مرغ در روز خطر بیماری‌های قلبی را تا ۱۸ درصد و خطر سکته‌های مغزی را تا ۲۶ درصد کاهش می‌دهد.

نشانه های بدکاری تیروئید

غده تیروئید که در اطراف گردن قرار دارد، یکی از غدد اصلی بدن انسان است، وظیفه اصلی تیروئید ترشح هورمون‌های تنظیم کننده سوخت و ساز بدن است.

بهتر است بدانید پرکاری و کم کاری تیروئید هریک می‌توانند مشکلات زیادی را برای افراد به وجود بیاورند؛ با این وجود برخی نشانه‌های ظاهری میان کم کاری و پرکاری تیروئید مشترک است.

ورم در اطراف گردن یکی از این نشانه هاست، پزشکان معتقدند ورم گردن ناشی از بیماری گواتر است البته می تواند به دلیل کم کاری یا پرکاری غده تیروئید به وجود بیاید، همچنین  گاهی ورم ناحیه گردن ناشی از سرطان تیروئید است.

تپش و تغییر در ضربان قلب، ریزش مو، گرمازدگی یا سرمازدگی غیر طبیعی و افزایش یا کاهش وزن از دیگر نشانه‌های بدکاری تیروئید است.

زمان مناسب برای کاشت ایمپلنت 

بسیاری از افراد پس از کشیدن دندان زمان زیادی را برای تصمیم گیری در خصوص کاشت ایمپلنت صرف می‌کنند در حالی که دندانپزشکان این اتلاف وقت را برای سلامتی دهان و دندان مناسب نمی‌دانند.

دندانپزشکان معتقدند فاصله افتادن بین کشیدن دندان تا کاشت ایمپلنت موجب تحلیل استخوان فک و کج شدن سایر دندان‌ها می‌شود.

البته در بعضی از موارد، به دلیل عفونت دندان کشیده شده بهتر است بیمار ۸ تا ۱۶ هفته برای کاشت ایمپلنت صبر کند؛ بهترین زمان کاشت ایمپلنت بسته به شرایط افراد توسط دندانپزشک مشخص می‌شود.

نشانه‌های چربی خون بالا 

برخی افراد به اشتباه تصور می کنند تنها افراد چاق با چربی خون بالا مواجه می شوند، در حالی که افزایش میزان چربی و کلسترول مضر خون ممکن است در افراد لاغر هم بروز پیدا کند.

پزشکان به برخی علائم اشاره می کنند که ممکن است نشانه چربی خون بالا باشد.

تورم و بی حسی اندام، مشکلات بینایی، درد قفسه سینه و بوی بد دهان از جمله این علائم است؛ در صورتی که در مدتی طولانی با این نشانه ها مواجه هستید بهتر است برای اطلاع از میزان چربی خون، یک آزمایش خون بدهید.

تجسم کلمات علت  مکث در صحبت کردن 

 احتمالا برای شما پیش آمده است که در خلال صحبت کردن با دیگران لحظات کوتاهی مکث کنید.

به تازگی پژوهشگران با تحقیق بر روی هزاران گفتگو در نه زبان مختلف به نتایج جالبی دست یافتند؛ این نتایج نشان می‌داد بیشتر مکث افراد در حین صحبت کردن، پیش از بیان اسامی افراد و اشیا است و معمولا انسان‌ها فعل‌ها را به راحتی و بدون مکث بیان می‌کنند.

محققان حدس می‌زنند علت مکث افراد در حین صحبت کردن، تجسم کلمات در ذهن انسان است، از آنجایی که افعال تجسم خارجی خاصی ندارند، بدون مشکل ادا می‌شوند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار پزشکی دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۳۲۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد